Maanrakennus

Maanrakennus Tampere

Maanrakennukseen liittyvät palvelut on suunnattu niin kuluttajille, taloyhtiöille kuin yrityksille Tampereen ja Pirkanmaan alueella. Monipuolinen kalustomme mahdollistaa laajojen kokonaisuuksien hallitsemisen avaimet käteen -palveluna.

Saat kauttamme kaikki yleisimmät kaivinkonetyöt kaapeleiden kaivuutöistä piharakentamiseen. Kysy lisää soittamalla tai lähettämällä sähköpostilla tarjouspyyntösi tai ottamalla yhteyttä lomakkeen kautta.

Maa-ainekset toimitettuna kohteeseen Pirkanmaalla

Toimitamme kaikkia yleisimpiä maa-aineksia ja kivilaatuja suoraan kohteeseen. Kauttamme saat mm. soraa, hiekkaa, sepeliä, muita kivilaatuja sekä viherrakentamisen materiaaleja aina suursäkeistä suurempiin kuormiin asti.

Soita tai lähetä tarjouspyyntö sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Pyydä tarjous jo tänään

Maanrakennukseen liittyvät palvelut on suunnattu niin kuluttajille, taloyhtiöille kuin yrityksille Tampereen ja Pirkanmaan alueella.

Nostoauto ja nostotyöt

Tarjoamme nostopalveluita asiakkaidemme tarpeisiin. Kalustostamme löytyy kappaletavaranosturi autot (24tm ja 11tm), puutavarakoura, maakoura sekä nostokori. Nostotyöt turvallisesti Tampereen seudun vanhoille ja uusille asiakkailla.

Kalusto ja henkilöstömme pystyvät suoriutumaan vaativistakin kohteista. Palveluistamme nauttivat kotitaloudet, taloyhtiöt, yritykset ja julkinen sektori Tampereen ja muun Pirkanmaan alueella.

Vaihtolavat ja lavavuokraus Tampereella

Mansen Pohjarakenne tarjoaa käyttöösi vaihtolavapalvelut. Saat meiltä vuokralle vaihtolavan, jota voitte hyödyntää kevätsiivouksessa, remontin yhteydessä tai taloyhtiöiden pihatalkoissa.

Hoidamme täydet roskalavat pois pihalta ja vastaamme jätteiden asianmukaisesta kierrätyksestä.

Saat meiltä

  • Vaihtolavat lyhyisiin ja pitkiin vuokrauksiin
  • Vaihtolava-auto palvelut


Palvelemme teitä Tampereella ja muualla Pirkanmaan alueella. Ota yhteyttä ja vuokraa vaihtolava meiltä.