Asfaltointi

Tampere ja Pirkanmaa

Asfaltointi

Teemme asfaltointityöt Tampereella ja muualla Pirkanmaalla. Asfalttityöt toteutetaan avaimet käteen -periaatteella arviointikäynnistä urakan loppuun.

Levitämme asfaltin tielle, kaduille ja taloyhtiöiden sekä omakotitaloasukkaiden pihoille. Me asfaltoimme, päätä sinä paikka.

Asiakaskuntamme koostuu yksityisistä rakentajista, isännöintitoimistoista, taloyhtiöistä ja yrityksistä. Asfaltti on materiaalina erittäin kestävää. Se hillitsee liikenteen melua ja on helppo pitää puhtaana.

Käytössämme on myös tiehöylä jolla on voimme tasoittaa ja muotoilla tien rakennekerrosten pintoja tai sorateiden pintaa.

Asfaltin paikkaus

Asfaltin paikkauksella voidaan korjata pieniä vaurioita päällysteessä, jotka ovat voineet syntyä lämpötilojen vaihteluista, tai kunnallisteknisistä korjaustöistä. Pystymme paikkaamaan myös isommatkin vauriot asfaltissa.

Asfaltointiin liittyviä työvaiheita ja palveluita:

  • Asfaltin korjaus ja paikkaus
  • Halkeamien juotostyöt
  • Uuden asfaltin levitys
  • Vaadittavat asfalttipohjatyöt
  • Massanvaihdot ja asfaltin leikkaukset

Pyydä tarjous jo tänään

Asfalttityöt toteutetaan avaimet käteen -periaatteella arviointikäynnistä urakan loppuun.

Asfalttipohjatyöt valtakunnallisesti

Palvelemme sopimuksesta kaikkialla Suomessa. Toteutamme kohteen kaikki asfalttityöt jolloin säästät urakan kokonaiskustannuksissa.

Työstä pitää saada aina kiitosta. Tästä syystä emme tingi laadusta minkään työvaiheen kohdalla. Haluamme optimoida omaa työtämme ja tuoda alan uusimmat innovaatiot asiakkaidemme käyttöön. Olemme luotettava kumppani kaikenlaisiin asfalttitöihin Pirkanmaalla ja muualla kotimaassa.

Massanvaihdot

Massanvaihtoa vaativissa kohteissa korvaamme heikosti kantavan tai routivan maa-aineksen kalliomurskeella, jolla saavutetaan kestävä ja tasalaatuinen rakenne päällystettä varten.

Jätä massanvaihtoon liittyvät urakat ammattilaiselle, joka tunnistaa helposti maaperässä olevat mahdolliset ongelmakohdat ja vie projektin luotettavasti maaliin.